-10%

Bihediyeci’de romantik üçlü kalpli çerçeve ile sevgilinize veya sevdiklerinize özel anlarınızı ölümsüzleştirin.

Üçlü Kalpli Çerçeve

0
Warning: printf(): Too few arguments in /home/ecmblaze/bihediyeci/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/rating.php on line 28

Orijinal fiyat: 390,00₺.Şu andaki fiyat: 351,00₺.

    * 

    Gönderen ismi yazınız.

    Hediye notunuzu yazınız.

  • Fotoğraflarınızı buradan yükleyebilirsiniz.

    • (max file size 16 MB)

HIZLI KARGO

Tüm siparişleriniz en geç 2 iş gününde kargolanır.

ÜCRETSİZ KARGO

500₺ ve üzeri siparişlerinize özel ÜCRETSİZ KARGO fırsatı!

Firmanıza özel hediye ve toplu siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tel: +90 501 257 75 28 Mail: info@bihediyeci.com

Açıklama

Romantik Kalp Tasarımı: Üçlü Kalpli Çerçeve, sevgilinizle veya sevdiklerinizle paylaştığınız özel anları romantik bir şekilde öne çıkarmak için tasarlanmıştır. Üç kalp şeklindeki çerçeve, sevgi dolu anılarınızı sergilemenin mükemmel bir yoludur.

Işıklı Kalpler: Bu çerçeve, kalbin içinde yer alan ışıklı tasarımıyla dikkat çeker. Pillerle çalışan bu ışık, çerçevenin kalbini romantik bir atmosferle aydınlatır.

Pil ile Çalışır: Kalp, küçük pillerle çalışır ve bu sayede kablo bağlantısına gerek kalmaz. Bu özellik, çerçevenin istenilen her yerde kullanılmasını sağlar ve romantik anlarınıza ışık katar.

Üç Fotoğraf İçin Uygun: Her bir kalp, 6×9 cm’lik bir fotoğraf için uygun boyutta tasarlanmıştır. Bu sayede üç önemli anınızı bir araya getirebilir ve ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir: Her bir kalbin içine istediğiniz gibi kişiselleştirilmiş fotoğraflar veya anlamlı notlar ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinize özel bir hediye sunmanın en güzel yollarından biridir.

Boyutlar: 6×9 cm.

Hızlı ve Güvenilir Teslimat: Siparişinizi verin, biz gerisini halledelim. Hızlı ve güvenilir teslimatımızla sevdiklerinize en özel hediyeleri ulaştırın.

Bu romantik ve özel çerçeve, sevgilinizle veya sevdiklerinizle paylaştığınız anıları ölümsüzleştirmenin mükemmel bir yoludur. Sipariş verin ve duygusal bağlarınızı güçlendirin!

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. İade işlemi için ürünün kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir. İade işlemi için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçiniz.

BENZER ÜRÜNLER

TREND ÜRÜNLER

EN ÇOK SATANLAR

YENİ ÜRÜNLER

İNDİRİMDE OLANLAR